• KreaHome - Üljön bele a kényelembe!
  • Szállítási idő: 2-5 hét
  • Minőségi kárpitozott bútorok
  • Ingyenes házhozszállítás és összeszerelés

Kosár

A kosara jelenleg üres

Cégünk több mint 10 éves múlttal rendelkezik a kárpitozott bútorok gyártása terén!

Termékeink a vázszerkezettől, a szövetszabáson, a varráson át teljes egészében helyben készülnek! Ez a fajta komplett gyártás teljes rálátást enged az összes munkafolyamatra, ezáltal folyamatosan azonos minőségben tudjuk készíteni termékeinket!

A vázszerkezet elkészítésében segítséget nyújt egy számítógép vezérelt lapszabász gép, mely a legoptimálisabb táblafelosztás segítségével minimalizálja a hulladék keletkezését. Az asztalos üzemben sablonok segítségével készülnek a gyártáshoz szükséges vázszerkezetek. A vázszerkezet az előkészítő részlegben megkapja a szivacs, hullámrugó vagy bonellrugó felkészítést,- attól függően, hogy a megrendelő milyen változatban kéri-, amely megadja majd az elkészült termék kényelmi fokozatát, illetve esztétikai megjelenését.

Ezt követően kerül a kárpitos műhelybe a felkészített váz, ahol a termék megkapja végleges formáját! Ahhoz, hogy ez a végleges megjelenés minél esztétikusabb és minden igényt kielégítő legyen, Cégünk folyamatos fejlesztéseket hajt végre mind a termékek területén, mind az ezek elkészítéséhez szükséges géppark tekintetében.

Célunk olyan bútorok gyártása, amely örömmel tölti el a vásárlókat, s egy hosszú, kimerítő nap után az általunk gyártott kényelmes kanapén, franciaágyon vagy sarokülő garnitúrán pihenhetik ki fáradalmaikat.

Szechenyi2020

TUDTAD?

Termékeinket ingyen kiszállítjuk, segítünk bevinni és összerakni is!