• KreaHome - Üljön bele a kényelembe!
  • Szállítási idő: 2-5 hét
  • Minőségi kárpitozott bútorok
  • Ingyenes házhozszállítás és összeszerelés

Kosár

A kosara jelenleg üres

Sajtóközlemény

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL MEGVALÓSULT A KREA-HOME KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG NAPELEMES RENDSZER TELEPÍTÉSE

2021-10-28

A KREA-HOME Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2021. márciusában 7,12 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 program keretében a „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című pályázati kiíráson. A fejlesztés során napelemes rendszer telepítése valósult meg hálózati villamosenergia-termelés céljából.

A fejlesztés célja 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 263. (hrsz: 01581/7) szám alatt található székhelyünképületére történő55,125kWp teljesítményű napelemes rendszer telepítése.

A fejlesztés lényegében közvetett módon hozzájárul cégünk eredményének növekedéséhez a működési költségek csökkentésével, amely stratégiai szemléletünket figyelembe véve a jövőben végrehajtandó fejlesztések szempontjából kiemelten fontos, hiszen kiemelt célunk a folyamatos fejlesztés a versenyképesség fenntartása érdekében. Ennek hatására a jövőbencégünk alkalmazásában álló munkavállalók száma is emelkedhet, amely a helyi társadalmi-gazdasági mutatók javításához is hozzájárul.

A jelenlegi gazdasági helyzetben igyekszünk havi kiadásaikat a lehető legkisebbre csökkenteni. Az épület fenntartása jelentős terhet rótt költségvetésünkre, kiváltképp a téli időszakban. Cégünk a projektben szereplő épület üzemeltetése során nagyon magas energia számlákat fizetett ki az áramszolgáltató felé, mely jelentősen terhelte költségvetésünket, éppen ezért megújuló energia korszerűsítést kívántuk végrehajtani az épületen, hogy csökkentsék magas energia számláikat. Az épület energia csökkentése érdekében több alternatíva felmerült, melyek közül a napelemes rendszer került kiválasztásra. Elkötelezettek vagyunk a megújuló energiaforrások hasznosításának propagálásában és lehetőségeikhez mérten kivesszük részünket a környezettudatos megoldások alkalmazásában. Jelen beruházással is törekszünk a zöld energia kiaknázására, hiszen mindösszesen 55,125kWpteljesítményű napelemes rendszer kiépítését valósítottuk meg a projektben.

A fejlesztésben érintett épületegység adja cégük nettó árbevételének jelentős részét, így kiemelt jelentőségű számunkra a sikeres pályázat és projektzárás, melynek megvalósításával a társaság versenyképessége, piaci pozíciója erősödik és a munkahelyek megtartása is biztosított. E pályázat jól szolgálja a kormányzati stratégia mikro, kis és középvállalati szinten történő megvalósítását.

További információ kérhető:
KREA-HOME Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
kreahome001@gmail.com
kreahome.hu

Szechenyi2020

TUDTAD?

Termékeinket ingyen kiszállítjuk, segítünk bevinni és összerakni is!