• KreaHome - Üljön bele a kényelembe!
  • Szállítási idő: 2-5 hét
  • Minőségi kárpitozott bútorok
  • Ingyenes házhozszállítás és összeszerelés

Kosár

A kosara jelenleg üres

Amennyiben kényelmes, modern és minőségi ülőgarnitúrát keres, a Continental ülőgarnitúra kitűnő választás lehet. Az alábbiakban bemutatom a termék előnyeit, amelyek miatt érdemes megfontolnia ennek a garnitúrának a beszerzését.

Modern Design és Kényelem

A Continental ülőgarnitúra modern és látványos dísztűzéssel készül, ami eleganciát visz az otthonába. A garnitúra vasszerkezetű magas fekhellyel és nagy rugalmasságú szivacsbetéttel van ellátva, ami hosszantartó kényelmet biztosít, legyen szó pihenésről vagy társasági összejövetelekről.

Testre Szabható Opciók

Választható szövetek széles választéka biztosítja, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelő kivitelt. Elérhető színek többek között a bézs, capuccino, barna, fekete, sötétszürke, antracit és világosszürke. A hullámrugó és minőségi vastaghab kombinációja tovább növeli az ülőkomfortot.

Kiváló Méretek és Funkcionalitás

A Continental ülőgarnitúra különböző elemei (fotel, 2-es és 3-as elem) lehetővé teszik, hogy tökéletesen illeszkedjen az Ön nappalijába. A fekvőfelület tágas méretei ideálisak pihenésre vagy átalakításra vendégágyként.

Ingyenes Szállítás és Összeszerelés

A Continental ülőgarnitúra megrendelése esetén nem csak a terméket szerezheti be kiváló áron, hanem ingyenes házhozszállítást és helyszíni összeszerelést is igénybe vehet, ami jelentősen csökkenti az Önre háruló terhet.

Megbízható Ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdése merül fel a termékkel, a kiszállítással vagy a garanciával kapcsolatban, a készséges ügyfélszolgálat készen áll, hogy segítséget nyújtson.

A Continental ülőgarnitúra tökéletes választás lehet, ha egy modern, kényelmes és testre szabható bútordarabot keres. Az ingyenes szállítás és összeszerelés, valamint a megbízható ügyfélszolgálat mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a termék kiváló befektetés legyen az otthonába. Ne habozzon, válassza a Continental ülőgarnitúrát, hogy otthona még vendégszeretőbb és komfortosabb legyen!

Szechenyi2020

TUDTAD?

Termékeinket ingyen kiszállítjuk, segítünk bevinni és összerakni is!