Keresés

Technológia

Cégünk több mint 10 éves múlttal rendelkezik a kárpitozott bútorok gyártása terén!


Termékeink a vázszerkezettől, a szövetszabáson, a varráson át teljes egészében helyben készülnek! Ez a fajta komplett gyártás teljes rálátást enged az összes munkafolyamatra, ezáltal folyamatosan azonos minőségben tudjuk készíteni termékeinket!


A vázszerkezet pontos méretbeli elkészítésében segítséget nyújt egy számítógép vezérelt lapszabász gép, mely a legoptimálisabb táblafelosztás segítségével minimalizálja a hulladék keletkezését.
Az asztalos üzemben sablonok segítségével készülnek a gyártáshoz szükséges vázszerkezetek.
A vázszerkezet az előkészítő részlegben megkapja a szivacs, hullámrugó vagy bonellrugó felkészítést,- attól függően, hogy a megrendelő milyen változatban kéri-, amely megadja majd az elkészült termék kényelmi fokozatát, illetve esztétikai megjelenését.


Ezt követően kerül a kárpitos műhelybe a felkészített váz, ahol a termék megkapja végleges formáját! Ahhoz, hogy ez a végleges megjelenés minél esztétikusabb és minden igényt kielégítő legyen, Cégünk folyamatos fejlesztéseket hajt végre mind a termékek területén, mind az ezek elkészítéséhez szükséges géppark tekintetében.

Célunk olyan bútorok gyártása, amely örömmel tölti el a vásárlókat, s egy hosszú, kimerítő nap után az általunk gyártott kényelmes kanapén, franciaágyon vagy sarokülő garnitúrán pihenhetik ki fáradalmaikat.